De opbrengst van de horror markt is bekend!

De opbrengst van de horror markt is bekend!

Nadat de horror markt ten einde is gekomen beginnen de bewoners met het opruimen van de loods. De standhouders waren ook nog op het terrein om de marktkramen af te ruimen. D bewoners kletsen ondertussen gezellig na over hoe de markt verliep en vrijwel iedereen is positief. Billy roept de groep wat later bij elkaar om even kort het evenement te evalueren. Als iedereen zich rond het podium heeft verzameld, laat ze weten dat ze erg trots is op de groep. We hebben het samen gedaan en iedereen heeft zijn verantwoordelijkheid genomen voegt ze er opgewekt aan toe. Daarna geeft ze het woord aan René die kort en bondig laat weten hoeveel geld er is verdiend. In totaal hebben ze 8000 euro omgezet. Snel laat hij ook weten hoeveel de bar, de winkel, de Luifel en de andere posten hebben opgebracht. Het zijn hoge bedragen en de bewoners zijn allemaal tevreden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Henny at 10:15

    Wel leuk dat juist Billy, die zich altijd op de achtergrond houdt, de bewoners bij elkaar roept voor de evaluatie. Ik vermoed dat zij ook het meeste heeft verdiend, omdat ze ook altijd keihard werkt in Utopia. Zonder haar, was het al lang failliet gegaan hoor, dus bedankt lieve Billy…(mag ik een bakje?)

  2. Else at 09:42

    Waarom moet Billy zich weer opstellen als ”de leider”?
    “Ik ben erg trots op jullie”.
    Ipv.: we hebben het goed gedaan samen. en die eerste zin weg laten. En die houding. En weer het woord nemen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *