Baldr heeft vele bewoners wakker gehouden door zijn gesnurk

Baldr heeft vele bewoners wakker gehouden door zijn gesnurk

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia en Inmiddels zijn de meeste ontwaakt. Wat er deze morgen gebeurd(e) lees je hier.

Beau en Senna zijn allebei vroeg op. Beiden gaan ze aan de slag om de loods weer netjes te krijgen. Gisteren is de markt geweest en dat heeft zijn sporen achtergelaten. Wat later staat ook Jacco op en samen met Beau haalt hij de vlaggetjes weg, die aan het plafond en op de muren hangen. Verderop in de loods staan Billy, Linda en Romy te kletsen over hun nachtrust. Al vaker hebben Linda en Madilia het gehad over Baldr zijn gesnurk. Blijkbaar snurkt hij zo heftig, dat ze er slecht van kunnen slapen. Chipp en Fay waren vannacht nog in de loods, toen ze het harde gebrom vanuit de vide hoorden komen. De twee liepen verbaasd naar boven om te kijken wie dat vreemde geluid produceerde. Linda vertelt in geuren en kleuren aan Billy en Romy hoe Chipp en Fay met open mond naar Baldr stonden te staren. Billy moet er hard om lachen. Weten zij ook wat jullie elke nacht meemaken zegt ze met een knipoog. Wat zal deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *