Baldr wil EHBO cursussen gaan geven aan bezoekers van Utopia

Baldr wil EHBO cursussen gaan geven aan bezoekers van Utopia

Niet lang geleden is Baldr Utopia binnen gekomen als EHBO instructeur en kwam hij de groep een EHBO les geven. Uiteindelijk bleek hij ook nog de nieuwe bewoner te zijn, tot grote vreugde van de rest. Vooral Demi en Fay zijn geïnteresseerd in EHBO en willen graag hun diploma halen. Daarom bespreekt Baldr in de middag met de twee zijn idee om EHBO-cursussen te gaan geven aan bezoekers. De tweeling reageert enthousiast en biedt hun hulp aan om te helpen met het demonstreren van dingen. Daarbij laten ze weten dat zij en een aantal andere bewoners ook graag zelf hun diploma willen halen. Dit begrijpt Baldr, vooral met evenementen zal het handig zijn als een aantal bewoners weten wat zij moeten doen bij ongevallen. En besluit snel iets te regelen en er vaart achter te zetten, zodat de dames zo snel mogelijk hun diploma kunnen halen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *