Jacco geeft Baldr zijn naam verkeerd door voor de fotokaart

Jacco geeft Baldr zijn naam verkeerd door voor de fotokaart

De populaire Utopiaanse fotokaart waar bezoekers de handtekeningen van de bewoners op kunnen laten zetten is weer vernieuwd. Dit keer staan nieuwkomers Baldr en Senna er ook op. Vandaag zijn de kaarten binnengekomen en samen met Demi en Fay maakt Billy het pakketje open. Met zijn drieën bewonderen ze de kaart. Ook Jacco komt een kijkje nemen en ook hij vindt dat het er allemaal goed eruitziet. Maar dan merkt Fay een fout op. Baldrs naam staat verkeerd roept ze geschrokken uit. Op de fotokaart staat in plaats van Baldr, Balder geschreven. Niet veel later komt ook Baldr zelf de kaart bekijken. Dat vind ik slecht, mijn naam staat er verkeerd op merkt hij gelijk op. Billy en Jacco moeten erom lachen en Billy vermoedt dat het bedrijf die de fotokaarten heeft gedrukt het misschien aan heeft gepast. De twee besluiten gelijk de mail te controleren die ze naar het kaartbedrijf hebben gestuurd. Wat blijkt? Jacco heeft in de mail Baldrs naam verkeerd doorgegeven. De twee lachen om de domme fout en halen daarna hun schouders op. We kunnen er nu toch niets meer aan doen merkt Jacco aan het einde van het gesprek op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *