Demi en Fay krijgen een brief met heel verdrietig nieuws

Demi en Fay krijgen een brief met heel verdrietig nieuws

Demi en Fay zitten op de vide met Linda te kletsen als Romy komt aangelopen. Met grote ogen overhandigt ze haar mede bewoners een witte envelop. Demi en Fay nemen de envelop geschrokken aan. Als Demi begint met lezen hebben ze meteen door dat het foute boel is. De tranen rollen over haar wangen en ook Fay houdt het niet droog. Met trillende stem leest Demi voor dat hun hondje Diesel is overleden. Dit vind ik echt niet leuk snikt Fay. Toch kan de tweeling door de tranen heen nog lachen als ze lezen dat hun hondje tot de laatste dag een goed leven heeft gehad. Romy doet haar best om haar mede bewoners te troosten en ook Billy, Madilia, Linda en Beau zijn er voor de tweeling. Demi en Fay hebben het erg zwaar met dit nieuws maar vinden gelukkig steun bij elkaar en bij hun mede bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *