Vanavond staat het evenement de grachtenparade op het programma!

Vanavond staat het evenement de grachtenparade op het programma!

Wat gebeurd er naast het droevige nieuws wat de tweeling heeft ontvangen nog meer in Utopia? We hebben een korte samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Vanavond staat er een evenement op het programma, de Grachtenparade. De meeste bewoners zijn dan ook druk bezig met de voorbereidingen. Jacco heeft zich opgesloten in de bistro om de laatste nummers nog even goed te oefenen. Hij zal vanavond namelijk een optreden verzorgen.  Senna, Cemal en Linda zijn ook druk bezig met de voorbereidingen voor vanavond. De twee mannen en Linda maken friet voor vanavond maar ook voor de Halloween markt van zondag. Romy is ondertussen druk bezig met het gereedmaken van de inhoud van de bar en Johan door de bar en de loods spik en span te maken. De voorbereidingen zijn dus in volle gang en de bewoners kunnen niet wachten tot vanavond. Ze hebben er zin in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *