José is blij dat dat steun krijgt van haar mede bewoners

José is blij dat dat steun krijgt van haar mede bewoners

José ligt bij Beau op bed en krijgt wimperextensions. De twee bespreken het centraal van vandaag en José zegt dat ze het fijn vindt dat iedereen achter haar stond wat betreft de boekhouding. Beau vindt dit op haar beurt niet meer dan logisch aangezien de financiën, sinds zij en Linda het doen, helemaal op orde is. José vraagt zich hardop af waarom René zo moeilijk doet. Heb je hem dat al eens gevraagd vraagt Beau vervolgens. José antwoordt dat ze dit gedaan heeft en dat René als antwoord gaf dat ze niet secuur genoeg was. Ik vroeg waarom dan, hij zei dat mijn bakje met financiën papieren een rommeltje was zegt José alsof ze het niet kan geloven. En vindt dit een totaal onbelangrijke reden en laat weten dat haar financiën altijd keurig op orde zijn. Iedereen doet het op zijn eigen manier, als alles maar klopt is Beau van mening. De twee hopen dat het gedoe rondom de financiën snel opgelost is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *