René vindt het jammer dat een aantal bewoners hem wantrouwen

René vindt het jammer dat een aantal bewoners hem wantrouwen

Tijdens het centraal van vandaag hebben René en José weer onenigheid gehad. De twee kibbelen de laatste tijd alleen maar om de boekhouding en een paar bewoners kozen de kant van José. Zo heeft Chipp tijdens het centraal uitgesproken dat hij René niet terug wil hebben op de financiën. Als René wat later bezig is met de bar, bespreekt hij zijn frustraties met Johan. Ik heb hier nooit een misrekening gemaakt zucht hij. En vindt dat hij de financiën altijd goed heeft bijgehouden. Ik vind het ook jammer dat er een aantal bewoners zijn die mij wantrouwen. Het voelt als een mes in mijn rug benadrukt hij. Johan begrijpt wat hij bedoelt maar geeft verder weinig reactie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *