Baldr wil voortaan de boekhouding in Utopia gaan doen

Baldr wil voortaan de boekhouding in Utopia gaan doen

Een nieuwe dag in Utopia is weer begonnen. Na wederom een heftige confrontatie met René heeft José de afgelopen nacht nog eens goed na kunnen denken over de financiën. Is het nu echt klaar? Het lijkt er wel op. Tegen Baldr zegt ze heel ongelukkig te worden van al het gedoe. Ik heb meer gehuild in de afgelopen twee maanden dan in de afgelopen twee jaar voegt ze eraan toe. Vrij onverwacht stelt Baldr zich beschikbaar om de boekhouding van José over te nemen. Maar dan wil ik wel precies weten hoe en wat allemaal benadrukt hij. Baldr heeft geen zin om in dezelfde rompslomp terecht te komen als José. José zegt tegen hem dat hij het alleen moet doen als hij het echt wil, maar dat lijkt zo te zijn. Tijdens het centraal gaan de twee bekend maken dat José stopt en Baldr de taken overneemt. Voor José is het een enorme last van haar schouders en ze bedankt Baldr voor zijn aanbod.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *