Billy bemiddeld tussen René en José

Billy bemiddeld tussen René en José

Na een vergadering over de financiën blijven José en René afgelopen avond in het penthouse achter. De twee raakte aan het eind van het overleg weer in een conflict met elkaar. Volgens José staat René niet open voor suggesties en nieuwe dingen. En René vindt dat José altijd meteen haar hakken in het zand zet. Als het haar teveel wordt, roept ze dat er een bemiddelaar nodig is. Billy schuift aan om tussen de twee te bemiddelen. René geeft aan dat hij de eerdere conflicten allang heeft begraven maar dat dit bij José continu in haar systeem blijft. Is het iets persoonlijks of zakelijks?vraagt Billy aan hen. René denkt dat dit een persoonlijk conflict is tussen de twee. Billy vindt op haar beurt dat ze beiden moeten accepteren dat er een bepaald vlak is waar ze het niet over eens zullen worden. Dit moet de vriendschap niet in de weg staan, want ze ziet wel dat zowel René als José om elkaar geven. Zal het ooit goed komen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *