Een aantal bewoners bedenken nieuwe plannen voor de boekhouding in Utopia

Een aantal bewoners bedenken nieuwe plannen voor de boekhouding in Utopia

Afgelopen avond zat René in de keuken het geld te tellen van het afgelopen evenement, Latin Night. Tijdens het tellen komt hij erachter dat er grote fouten zijn gemaakt tijdens het berekenen van de winst. Terwijl hij hierachter komt, loopt Linda langs. Kan ik je ergens mee helpen vraagt ze nieuwsgierig aan hem. René is niet blij met de gemaakte fouten en laat dit duidelijk merken aan Linda. Er moet gewoon een andere oplossing komen antwoordt Linda. De twee beginnen direct aan een fanatieke brainstorm en besluiten er later in de avond op terug te komen.

Later die avond wordt het gesprek vervolgd in de salon. Samen met Baldr, José en Beau wordt er een nieuw plan bedacht om de financiën recht te trekken. Iedereen krijgt zijn eigen financiënboekje, hierin staan de inkomsten en uitgaven per persoon. Alles moet zelf bijgehouden worden zegt Linda. Zo is iedereen de baas over zijn eigen financiën. Toch is Baldr op zijn beurt niet tevreden, terwijl de rest van het groepje blij is met het idee kondigt hij een nieuw probleem aan. Er moet nog belasting betaald worden van 2 jaar geleden zucht hij. De heren besluiten dit later uit te pluizen. Dat gaat extreem veel tijd kosten maar het is het waard benadrukt René.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *