Madilia is woedend omdat er een koelkast op de vide geplaatst is

Madilia is woedend omdat er een koelkast op de vide geplaatst is

Madilia en Demi zitten op de vide als Madilia over haar frustraties begint. Tot haar grote verbazing staat er ineens een koelkast op de vide, dit is zonder overleg met haar daar neergezet. Ook haar spullen zijn verschoven. Hier is ze niet van gediend. Ze denkt dat Linda hier achter zit en vindt dit echt niet tof. Ik kook nu echt van binnen benadrukt ze. En laat weten dat ze er niet tegen kan als er dingen zonder overleg gedaan worden. Demi snapt haar wel. Madilia wil straks verhaal gaan halen over de geplaatste koelkast. Wordt vast vervolgd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *