Baldr ontvangt voor het eerst sinds hij in Utopia woont bezoek

Baldr ontvangt voor het eerst sinds hij in Utopia woont bezoek

Het is voor Baldr een extra leuke dag. Hij mag namelijk voor het eerst sinds hij in Utopia woont bezoek van het thuisfront ontvangen Al ruim een half uur staat Baldr in de buurt van het hek te wachten tot hij zijn vrouw en kinderen mag verwelkomen. Als ze dan eindelijk zover is en zijn vrouw en vier kinderen Utopia betreden houdt hij het niet droog en sluit huilend zijn familie in de armen. Ik huil niet hoor, dat komt door het licht grapt hij. Na de eerste kussen en knuffels lopen ze met zijn vijven richting de loods, waar ze een warm welkom krijgen van de rest van de groep. Met zijn allen nemen ze vervolgens plaats op de banken. Het is tijd om bij te kletsen en te genieten van elkaars gezelschap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *