Romy geeft Chipp en Fay een overwinningscadeautje

Romy geeft Chipp en Fay een overwinningscadeautje

Een nieuwe dag is weer begonnen en er word nog volop nagesproken over het slaapfeestje. Afgelopen avond hebben Fay en Chipp de danswedstrijd gewonnen. Romy heeft bedacht dat ze haar vrienden hier graag een prijs voor wil geven en vertelt ze hen wat ze van plan is. Ik heb een overwinningscadeautje voor jullie! Jullie mogen lekker een nachtje samen in de caravan vervolgd ze enthousiast tegen Fay en Chipp. Ik zal de lakens omruilen en zal alles voor jullie klaarmaken. Dan hebben jullie een nachtje samen voegt Romy eraan toe. Zo lief van jou antwoodt Fay. Ik ga in de caravan slapen roept ze blij uit. Romy en Cemal zullen de caravan voor een nachtje verruilen voor het kasteel, waar ze gezellig samen met Demi zullen slapen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *