Billy en Jacco zoenen elkaar tijdens een slaapfeestje

Billy en Jacco zoenen elkaar tijdens een slaapfeestje

Na een zeer geslaagde Latin Night besluiten Billy, Jacco, Senna en Beau afgelopen avond dat ze de gezellige avond nog even willen voortzetten. Het groepje besluit samen te gaan slapen in de caravan van Beau. Maar ze gaan niet meteen slapen. Er wordt volop gekletst, gelachen en geknuffeld en ook Linda en de tweeling komen nog even een bezoekje brengen aan het slaapfeest. Jacco en Billy besluiten lepeltje lepeltje te gaan liggen en het duurt niet lang voordat de twee elkaar besluiten te zoenen, tot grote hilariteit van de andere bewoners in de caravan. Pas als het allang middernacht is geweest besluiten de vier te gaan slapen. Het was een geslaagde avond in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. joes at 00:32

  ja, als billy maar aandacht krijgt en hoe maakt haar helemaal niet uit en met wie ze zoent of wipt maakt voor haar ook niet uit, als ze het maar kan doen

 2. Bep at 13:12

  Ach weet je die familie zal wel weten hoe ze is toch. Er word herhaaldelijk gezegd als ze er zijn bill wat doe jij het goed . Ja toch

 3. joke gotte at 12:38

  Wat een vies mens is die Billy kan ze Johan niet krijgen neemt ze Jacco maar,d familie van Billy wat zullen die zich schamen met zo een dochter die A publiek zich zo te kijken zet .Ben benieuwd wie de volgende is ik denk Senna .Walgelijk 36 jaar en al zo verrot

 4. Bep at 11:53

  Ja het was zeer zeker geslaagde avond . Van mijn hadden madi en baldr mogen winnen maar goed . Vind de afloop wel jammer .tis alles zo bepalend met die Billy . Daar word je toch misselijk van .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *