Chipp en Fay door de jury uitgekozen tot het beste dansduo van Latin Night

Chipp en Fay door de jury uitgekozen tot het beste dansduo van Latin Night

Afgelopen avond, rond de klok van tien verlieten de laatste bezoekers het Utopia terrein. De Latin Night is ten een einde. Het was een avond vol gezelligheid,  danspasjes en veel lof voor René als organisator. Billy noemt het zelfs het leukste evenement ever! René is aan het eind van de avond ook helemaal ondersteboven van alle complimenten en leuke reacties. Hij zou een avond als dit het liefst elke week willen organiseren. Met een grote glimlach neemt hij afscheid van alle gasten. Ook voor Chipp en Fay was het een zeer geslaagde avond. Zij werden door de jury uitgekozen tot het beste dansduo. De avond wordt dus zeer geslaagd! Maar hoe winst gevend was dit evenement?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *