Hoe verliep Latin Night in Utopia?

Hoe verliep Latin Night in Utopia?

Afgelopen avond het evenement Latin Night. In dit bericht lees je terug hoe de avond verliep. Als eerst komen Raùl en Eva Kambel het terrein oplopen, deze dansers behoren tot de jury en zullen de bewoners beoordelen op hun danskunsten. Met open armen worden ze door de bewoners ontvangen. Voordat de bezoekers het terrein op komen, eten de bewoners nog snel hun avondeten op in de loods die speciaal voor vanavond in een goud jasje is gestoken. Dan gaan de poorten open voor de bezoekers. Voorop loopt een brassband die vrolijke muziek maakt met een Braziliaanse danseres die erop los swingt. Het feestje is begonnen! Maar welk koppel zal de wedstrijd winnen? We komen er zo op terug in een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *