Linda besluit toch met Cemal dansen tijdens Latin Night

Linda besluit toch met Cemal dansen tijdens Latin Night

Hoewel Linda nog vertikte om met Cemal te dansen, heeft Cemal haar toch overgehaald. Maar dat betekent dat ze nog wel flink moeten oefenen. Het lijkt de goede kant op te gaan en de twee kunnen al weer lachen samen. Ondertussen zijn Beau, Billy en Romy bezig met optutten voor het evenement. Alle drie proberen ze hun outfits uit. Romy voelt zich niet helemaal lekker maar besluit toch er wel bij te zijn. Ik ben erbij totdat het te druk wordt en dan ga ik naar bed. Ik moet gewoon rustig aan doen, dan komt het wel goed voegt ze eraan toe. Ook Demi en Fay maken zich mooi voor de salsa avond. De twee staan in de badkamer en krullen hun haar. De winkelcrisis lijkt voorbij te zijn en hun humeur lijkt daardoor ook weg te zijn. Even verderop in de loods is René nog bezig met de laatste versieringen. Het is natuurlijk zijn evenement en hij is dan ook al de hele dag bezig met voorbereidingen. Nu maar hopen dat het evenement een succes wordt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *