Demi en Fay zijn woedend op René, wederom crisis om de winkel

Demi en Fay zijn woedend op René, wederom crisis om de winkel

Demi en Fay zijn druk bezig met het verplaatsen van hun winkel en zijn daarom in de weer met kledingrekken. Voor Latin Night is er alleen een garderobe nodig en laat René hier nou net ook kledingrekken voor willen gebruiken. Als hij dit aan de tweeling laat weten, reageert Demi fel. De discussie van vanmiddag zit haar duidelijk nog dwars. Dat kan niet, je zoekt maar iets anders roept Demi terug. René legt vervolgens uit dat er toch echt een garderobe voor het evenement nodig is en zegt dat hij dan maar zelf de kleding eraf zal halen. Dit zorgt ervoor dat Demi nog bozer wordt. Je zoekt het maar uit, maak zelf maar wat roept ze kwaad uit. Demi loopt daarna meteen naar Fay toe, die ook al uit haar vel springt. De twee hebben eindelijk een oplossing gevonden en de winkel verplaatst door middel van kledingrekken. Ze laten het niet wéér verpesten door René. En dan te bedenken dat Demi en René vanavond nog samen moeten dansen… Als dat maar goed gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *