Linda vertikt het om met Cemal te dansen tijdens Latin Night

Linda vertikt het om met Cemal te dansen tijdens Latin Night

Al weken zijn de bewoners hard aan het oefenen voor Latin Night. Cemal en Linda zijn één van de danskoppels en zullen net als de rest een salsa dans uitvoeren. De twee hebben vandaag samen de bistro nog een beetje geoefend. Tot ergernis van Linda gaat het niet zoals ze wil. Ik ga het niet doen zegt Linda dan ook boos tegen Cemal. Cemal probeert haar op andere gedachten te brengen maar zonder resultaat. Laten we er gewoon plezier in hebben probeert Cemal nog een laatste keer maar Linda schreeuwt terug dat het niet gaat gebeuren. René je hebt een setje minder vanavond voegt ze eraan toe.  Ik loop al een week achter Cemal aan dat we moeten oefenen gaat ze boos verder tegen René. En laat daarna duidelijk weten dat ze   absoluut niet meer wil dansen vanavond en hier lijkt niemand verandering in te kunnen brengen. Dans dan met mij stelt René voor maar Linda vindt dat ze dit niet kan maken tegenover Cemal. Het zit gewoon slecht in elkaar gaat ze verder. Daarnaast is de muziek waarop ze moeten dansen ook niet goed geregeld en dat is wederom de schuld van Cemal, volgens Linda. Ik ga echt niet vanavond voor lul staan omdat we niet hebben geoefend.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *