José en Madilia vinden Linda erg negatief

José en Madilia vinden Linda erg negatief

Het podium voor vanavond staat deels in de winkel. Iets waar Demi en Fay absoluut niet blij mee zijn omdat zij tijdens het evenement kleding willen verkopen. Daarom hebben ze besloten dat de winkel op een andere plek moet komen, iets waar René het juist niet achter staat. Ook Linda is het niet met de twee eens, tot onbegrip van José en madilia. Ik begrijp de tweeling eigenlijk wel zegt José als ze buiten met Madilia zit te kletsen. Ook Madilia begrijpt de ontevredenheid van de twee. Dat Linda nu kwaad is begrijpt Madilia dan weer niet. Ze moet niet zo lang in het negatieve blijven hangen, ze is altijd zó negatief voegt ze eraan toe. Volgens de haar accepteert Linda niet dat zij en José een andere mening hebben. Ik heb het gevoel dat ik altijd dezelfde mening als zij moet hebben gaat ze verder. Gewoon bij je eigen mening blijven reageert José. Madilia geeft aan dat ze dat ook doet. Ik zeg er toch ook niks van dat zij altijd leuk doet met Chipp terwijl ik niet goed met hem overweg kan gaat ze verder. Maar volgens mij vond ze het niet leuk dat ik gisteren met Demi en Fay in bad ging. José benoemt nogmaals dat ze zich daar niks van aan moet trekken. De twee zijn het erover eens dat Linda niet zo moeilijk moet doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *