Linda ergert zich groen en geel aan de tweeling

Linda ergert zich groen en geel aan de tweeling

Terwijl Demi en Fay mopperend de kledingrekken in elkaar zetten bij de kledingkasten, uit Linda haar frustratie bij José, Madilia en Romy in de keuken. Linda had zich deze morgen nog voorgenomen om haar humeur niet te laten verpesten maar het lijkt erop dat de situatie met de tweeling dit toch wel erg moeilijk maakt. Ze vindt dat de twee geen recht van spreken hebben, omdat ze gisteren ook niet hebben geholpen met het opbouwen van het podium. José begrijpt ze wel en vindt dat de mannen het eerst hadden moeten laten weten. Linda ergert zich enorm aan de houding van de tweeling. Ik ga hier weg, anders spring uit m’n vel voegt ze er met een zucht aan toe terwijl ze uit de keuken loopt. Ik kan het echt niet meer hebben hoor, ik ben er zo klaar mee mompelt ze er nog achteraan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *