Demi en Fay kunnen niet begrijpen dat ze tegengewerkt worden terwijl er geld nodig is

Demi en Fay kunnen niet begrijpen dat ze tegengewerkt worden terwijl er geld nodig is

De twins uiten hun frustratie bij Romy.

Nu Demi en Fay hun zin niet hebben gekregen van René uiten ze hun frustratie bij Romy. Romy hoort de argumenten van de twee aan en begrijpt hun irritaties. Het liefst ga ik nu gewoon op m’n reet zitten en niks doen vervolgd Fay. De tweeling kan  er niet met hun hoofd bij dat ze zo tegengewerkt worden, terwijl er geld verdiend moet worden door de huidige financiële crisis. Niemand maakt zich druk, dat is toch niet normaal roept Demi boos uit. Hij kan ons niet eens tegemoetkomen voegt ze nog eraan toe, doelend op René. Romy  probeert een oplossing te vinden. En stelt voor om de ruimte van de oude secret box leeg te halen en daar kledingrekken neer te zetten. Demi en Fay   besluiten de kledingrekken in elkaar te zetten en daarna te bedenken waar ze deze gaan plaatsen. Anders doen we het gewoon midden in de loods”, stelt Demi. Ja naast de deur voegt Fay er sarcastisch aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *