De bewoners vragen zich af waar de potentiële bewoners blijven

De bewoners vragen zich af waar de potentiële bewoners blijven

Na de nominaties van gisteren hadden de bewoners verwacht dat er vanmiddag rond het middaguur twee potentiële bewoners Utopia zouden betreden. Echter gebeurde er vanmiddag na lang wachten helemaal niks. En dat er niemand gekomen is houdt de bewoners bezig. Als Johan aan Chipp vraagt waarom ze er nog niet zijn, vertelt Chipp dat hij denkt dat de nieuwe bewoners vanavond pas komen. Misschien komen ze met John mee vervolgd hij hardop denkend. Wat later bespreken ook Billy, Demi en Fay de situatie. Wat raar zeg, dat ze er nog niet zijn zegt Billy. Misschien komen de nieuwelingen wel morgen gaat ze verder. Het lijkt haar apart als ze vanavond met chef-kok John Gerdsen meekomen, omdat de groep dan helemaal geen tijd zou hebben om ze te leren kennen. Of er daadwerkelijk nog iets gaat gebeuren zijn de bewoners er nog niet over uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Elisabeth at 17:40

    Er gaan er gewoon drie uit en er komen geen nieuwe. Volgende keer weer, tot er een overblijft. Dan begint John de Mol met een nieuwe ploeg…

  2. Els at 17:33

    Volgens mij stoot utopia we mochten altijd een stem uitbrengen op de nieuwe bewoners maar dat is niet gebeurd ze zijn niet voorgesteld aan de streamers er gaat volgens mij een afvalrace komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *