René en Mehmet praten na over de nominaties

René en Mehmet praten na over de nominaties

Voor Mehmet was het gisteren voor het eerst dat hij de nominaties meemaakte. Vandaag raakt hij erover aan de praat met René, met wie hij alles nog eens na bespreekt. René vertelt Mehmet dat hij wel had verwacht dat hij genomineerd zou worden, dus dat dat voor hem niet zo’n verrassing was. Mehmet vertelt daarna dat hij op Johan heeft gestemd, omdat hij hier pas kort is en toch echt een keuze moest maken. Ik ben hier nog maar kort en ik moest iets kiezen legt hij verder uit. René begrijpt op zijn beurt Mehmet zijn keuze maar heeft zelf heel bewust niet op Johan gestemd. Johan is mijn maatje geworden hier benadrukt hij. Bovendien vindt hij dat Johan al een positieve verandering heeft laten zien, in tegenstelling tot Chipp. Wat René betreft heeft Chipp zijn stemmen verdiend. Hij is nog zo jong en wil zijn mening doorduwen maar ik was wel een stuk respectvoller op die leeftijd eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *