Fay spreekt José aan omdat ze op Chipp gestemd heeft

Fay spreekt José aan omdat ze op Chipp gestemd heeft

De nominaties van gisteren hebben behoorlijk wat losgemaakt in mini samenleving Utopia. Vandaag spreken Fay en Demi José aan op haar stemmen op Chipp. Volgens José waren haar stemmen bedoeld als motiverende stemmen maar daar is Fay het niet mee eens. Het was niet motiverend. Je zei dat hij een doordrammer is legt ze haar verder uit. José snapt op haar beurt niet waar de kritiek van de tweeling vandaan komt. Ik sta nog steeds achter wat ik gestemd heb vertelt ze hen. Volgens haar is Chipp daarom genomineerd. Hij heeft van meerdere mensen stemmen gehad, wat betekent dat meerdere mensen er net zo over denken als ik voegt ze eraan toe. Demi en Fay zijn echter niet tevreden met dit antwoord en de discussie gaat nog even door. Verwijten gaan over en weer en Demi vindt dat José zich kinderachtig opstelt. José op haar beurt vindt dat de twee de toon waarop ze met haar praten wel zouden mogen aanpassen. Je doet dit omdat het je vriendje is bijt ze Fay toe. Moet ik sorry zeggen voor mijn stemmen? vraagt ze vervolgens. Volgens Fay is dat niet nodig en wilde ze alleen maar even met José praten. Gefrustreerd besluit het drietal een einde te maken aan het gesprek. Demi en Fay lopen terug naar het groepje dat nog zit te wachten bij de poort en doet hun verdere beklag over José. Wordt vast en zeker vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 16:20

    Agosie de vriendje is genomineerd meteen janken bij iedereen waarom ze het hebben gedaan. Wat doet die niksnut eigenlijk daar alleen maar op de centen te zitten van de tweeling. Jij zit alleen maar achter de computer te spelen en alles na te kijken …ga lekker de uit NIKSNUT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *