De bewoners wachten op de potentiële bewoners die voorlopig nog niet lijken te komen

De bewoners wachten op de potentiële bewoners die voorlopig nog niet lijken te komen

Vandaag moeten er eigenlijk potentiële bewoners komen. Echter lijkt dat nog niet zo heel snel te gebeuren. In de middag besluit de groep met z’n allen, behalve Billy en Madilia, die het te koud vinden te wachten voor de poort. Geen een van de genomineerden wil namelijk naar huis en Linda vindt het maar grappig dat Johan en Chipp voor het eerst nu ook de nieuwkomers gaan verwelkomen. Vol spanning loopt het groepje naar buiten. Terwijl ze wachten speculeren de bewoners volop. Ik denk dat het twee kerels zijn zegt Linda vol overtuiging. Dit zint de andere dames ook wel. Het wachten duurt lang en de minuten tikken voorbij. Het duurt wel lang zeg roept Romy uit.  De blikken blijven gericht op de poort en er wordt besproken hoe ze met z’n allen de potentiële bewoners zullen opvangen. Niet veel later gaat de poort open. Echter wordt al snel duidelijk dat het niet om de potentiële bewoners gaat. Het zijn twee mannen die de boodschappen komen brengen. De vrouwen denken dat ze een grap uithalen en vragen de twee van alles en nog wat. Maar uiteindelijk vertrekken de twee mannen toch weer uit Utopia. Uiteindelijk haken er steeds meer bewoners af. Volgens velen is het veel te koud. Linda en Romy blijven uiteindelijk als enige over. Maar of er nog potentiële bewoners verschijnen is nog maar de vraag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *