José schaamt zich na het akkefietje met de koerier die René niet kon betalen

José schaamt zich na het akkefietje met de koerier die René niet kon betalen

Gisteren kwam een koerier spullen brengen in Utopia, alleen had René niet genoeg geld om de bestelling af te rekenen. José vertelt vandaag aan Beau en Linda dat dat haar enorm dwarszat. Ze vertelt dat ze haar excuses heeft aangeboden aan de koerier, omdat ze de hele situatie vreselijk beschamend vond. Ik neem het absoluut niet op voor René gaat ze verder. Maar ik vond het tegenover die man echt niet kunnen voegt ze eraan toe. Linda en Beau snappen José maar proberen haar uit te leggen dat het wel goed zal komen. Ik heb het hem uitgelegd en hij was er oké mee legt Linda uit. Volgens haar is het niet nodig dat José er zo’n ding van maakt. De hele situatie zit José duidelijk nogal dwars, want niet veel later wordt ze emotioneel wanneer ze haar beklag doet bij Senna. Nu word ik hier op aangevallen begint ze. Dat is toch te achterlijk voor woorden! Ik heb mijn excuses aangeboden omdat ik me kapot schaamde voor ons zegt ze boos. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *