Chipp is klaar met de houding van zijn mede bewoners

Chipp is klaar met de houding van zijn mede bewoners

Als Chipp, Cemal, Romy en Johan aan het praten zijn over de financiën en de verdeelsleutel van de winst, komen Chipp zijn frustraties over de nominaties van gisteren naar boven. Wederom probeert hij zijn mede bewoners duidelijk te maken dat de financiële kant van een bv runnen, volgens hem niet mogelijk is. Ik ben het spuugzat voegt hij er gefrustreerd aan toe. Mensen zeggen tegen me dat ze mijn plan steunden maar stemmen gisteren om dat plan toch op mij vervolgd hij. Doelend op René. Al snel uit hij ook zijn frustratie naar Cemal. Volgens hem had Cemal naar hem toe moeten komen met vragen en opmerkingen, in plaats van stemmen uit de delen. Ik ben hier vier weken mee bezig. Mensen zeggen dat ze het geweldig vinden maar gaan toch op me stemmen gaat hij boos verder. Cemal hoort zijn verwijten gelaten aan en geeft aan de frustratie van Chipp te snappen. Maar Chipp blijkt moeilijk te kalmeren. Zijn plek op de bank zit hem erg hoog en hij snapt dan ook niet dat bepaalde bewoners gisteren op hem hebben gestemd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *