Johan is nog steeds niet te spreken over Mehmet

Johan is nog steeds niet te spreken over Mehmet

Gisteren heeft Johan van veel van zijn mede bewoners stemmen gekregen. Sommigen kwamen verwacht, anderen iets minder verwacht. Zo heeft hij ook drie stemmen van Mehmet gekregen, iets waar hij afgelopen avond al zijn ongenoegen over uitsprak. Johan begrijpt niet dat Mehmet op hem heeft gestemd. Volgens hem heeft Mehmet zich laten beïnvloeden en is het een meeloper. Ook vandaag zit het Johan nog steeds dwars en hij praat met René erover. Mehmet kwam binnen met een grote bek maar hij doet niks zegt Johan. Hij durft zijn eigen mening niet te zeggen. En dat noemt zich een sterke vent voegt hij eraan toe. Het mag wel duidelijk zijn dat Johan geen begrip heeft voor wat Mehmet heeft gedaan en hij is dan ook helemaal klaar met hem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Harry at 14:44

    Johan is een loezer, heeft op alles en iedereen wat aan temerken, nu wordt hij met gelijke munt terug betaald, en daar kan hij niet tegen. Als je niet tegen je verlies kunt hoor je niet in utopia thuis.

  2. Ruud at 13:01

    Johan heeft helemaal gelijk Mehmet doet niks en zit steeds boven lekker thee te drinken bij die twee ouwehoeren hij is gewoon eenECHTE MEELOPER! !!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *