Johan vindt Mehmet een meeloper

Johan vindt Mehmet een meeloper

Afgelopen avond besloot Cemal Johan eens op te zoeken in zijn boot. Uiteraard ging het weer over de stemronde waar Johan het nogal te verduren kreeg. Wat resulteerde dat hij één van de genomineerden is. Cemal vertelt aan Johan dat Mehmet de enige man is die zich bij de vrouwen heeft gevoegd tussen de meidenavond en dat is voor Johan voer om eens lekker los te gaan. Mehmet ging eerder vol op Johan en gaf hem drie stemmen. Mehmet, de man zonder inbreng begint Johan dan ook. Ik ben echt teleurgesteld in hem, echt zwaar teleurgesteld voegt hij eraan toe. In zijn ogen heeft Mehmet zich enorm laten beïnvloeden door Linda en Madilia. Waar je mee omgaat word je door besmet reageert Cemal. De drie stemmen ziet Johan vooral ook als stank voor dank. Toen hij hier binnenkwam heb ik ‘m shag gegeven en op weg geholpen. Dat maakt verder niet uit, daar hoef ik niks voor terug. Maar ik heb met hem nul conflict gehad. En dan drie stemmen op mij. Het zegt genoeg over hem, hij is gewoon een meeloper voegt hij eraan toe. Dat Johan en Mehmet goede vrienden gaan worden in Utopia is zeer klein.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *