De vrouwelijke bewoners uit Utopia hielden een gezellig theekransje op de vide

De vrouwelijke bewoners uit Utopia hielden een gezellig theekransje op de vide

Niet alleen de mannelijke bewoners hadden afgelopen avond de nodige lol. De vrouwelijke bewoners hadden het ook gezellig. De vrouwen trokken zich onder het genot van wat thee en een koekje terug. Wanneer de dames zich genesteld hebben, beginnen zij honderduit te kletsen. De stemmingen komen uiteraard weer voorbij maar daar is op een gegeven moment ook wel alles over gezegd. Er wordt gepraat over het leven buiten Utopia en ondanks dat sommigen al maanden met elkaar onder één dak wonen leren ze elkaar nog beter kennen. De afwezigheid van de mannen lijkt de hen niet te deren en er wordt veel gelachen. Kortom het is een echte girls night!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *