René, Johan, Senna en Baldr kunnen toch wel lachen om de stemronde

René, Johan, Senna en Baldr kunnen toch wel lachen om de stemronde

Ondanks alle commotie door de stemronde van gisteren was het afgelopen avond toch nog gezellig. René, Johan, Senna en Baldr hangen rustig op de bank en het gesprek gaat uiteraard over de nominaties. Voor Senna was het de eerste keer dat hij zijn stemmen mocht uitbrengen en dat deed hij volgens René op een unieke manier. Je was de vrolijke noot. Dat hadden we echt nodig laat hij hem weten. Je hebt het echt tof gedaan. Je brak even het ijs benadrukt hij. Senna vond op zijn beurt de speech van Johan om te gieren. Vooral een bepaalde benaming voor Linda vond hij grappig, al weet hij niet meer precies wat dat was. Treurwilg helpt Johan hem. Alweer barsten de mannen in lachen uit. Toen kwam ik niet meer bij lacht Senna. Afgelopen avond werd er toch nog wat lol getrapt maar bleef het ook gezellig in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *