Romy is benieuwd hoe het met Johan gaat na de stemronde

Romy is benieuwd hoe het met Johan gaat na de stemronde

Johan kreeg tijdens de laatste stemronde van Utopia 2017 de meeste stemmen. Afgelopen avond besloot Romy te vragen hoe het met Johan gaat zo na de heftige stemronde. Ik voel me heel goed, voel me perfect laat hij aan Romy weten. Het onverwachte antwoord zorgt bij Romy voor wat gelach. Johan vertelt verder dat hij vooral blij is dat zijn gevoel blijkbaar goed zat. Het heeft voor mij een hoop bevestigd voegt hij eraan toe. Romy benadrukt vervolgens dat zij hem niet uit Utopia wil. Er zijn een paar dingen die ik met die ene stem wilde aangeven. Anders had ik je wel drie stemmen gegeven vervolgd ze. Je had me ook gewoon apart kunnen nemen en vertellen wat je niet zint antwoordt Johan ietswat geirriteerd. En vertelt haar dat de manier waarop de bewoners hun avontuur aangaan in het Utopia totaal niet strookt met zijn werkwijze. Wanneer Billy bij de twee komt staan besluit Johan snel de benen te nemen. Het is duidelijk dat ondanks de vele stemmen hij zijn gedrag niet zal aanpassen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *