Demi ziet het liefst René uit Utopia vertrekken

Demi ziet het liefst René uit Utopia vertrekken

Na de stemmingen van gisteren bespreken Mehmet en Demi afgelopen avond wat er nu gaat gebeuren. Want wie gaat er binnenkort Utopia verlaten. Wordt het Johan, Chipp of René?  Ik zou niet willen dat Johan weggaat geeft Demi toe ondanks dat ze wel op hem heeft gestemd.  Als ik nu moet kiezen wie er weg moet, dan kies ik toch voor René. Hij mag van mij morgen al weg. Maar we gaan het zien vervolgt ze, waarna Mehmet instemmend knikt. En vraagt zich af hoe Demi het zou vinden als Chipp diegene is die zijn spullen mag pakken. Daar moet ik niet aan denken. Hij is echt mijn maatje en ook nog Fay haar vriendje. Maar dat hoort erbij benadrukt ze. Kortom het is afwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *