Johan en René besluiten “op vakantie” te gaan

Johan en René besluiten “op vakantie” te gaan

René en Chipp hebben vandaag genoeg stemmen gehad en zijn naast Johan de genomineerden. Sommige stemmen werden verwacht, andere kwamen uit het niets. Dit zorgt voor de nodige frustratie bij René en Chipp. Als René daarna ook nog ruzie met Linda en Chipp krijgt over investeringsgeld is het voor hem genoeg. Johan en René zonderde zich afgelopen avond af om er eens over te praten. René vertelt over zijn confrontatie met onder andere Chipp en Linda. Ik ben er klaar mee zucht hij kwaad. Ze doen het erom reageert Johan erop. En oppert daarna een idee. Wij hebben vakantie voegt hij eraan toe. René moet hierom lachen. Waar gaan we heen reageert hij voor de grap. Maar Johan is serieus en wil samen met René helemaal niks meer doen. Ze hebben ons nodig maar wij gaan niet meer bouwen gaat Johan verder. Dit vindt René goed klinken en zo is er een nieuwe fase aangebroken in het Utopiaanse leven van de twee. Hoe zal de groep erop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *