Linda voelt zich in de zeik genomen door René

Linda voelt zich in de zeik genomen door René

Na de woordenwisseling met Chipp belandt René alweer in een volgende ruzie. Dit keer met Linda. Het zit René niet lekker dat er veel geld wordt uitgegeven om de kookwedstrijd te bekostigen maar 23 euro om de leverancier te betalen te veel gevraagd is. Volgens Linda staat dat er helemaal los van en dan knapt er iets in René. Ik stop alles in Utopia. Al m’n geld. Maar daar wordt niet naar gekeken voegt hij er met een flinke stemverheffing aan toe. Linda geeft op haar beurt aan dat zij zich simpelweg in de zeik genomen voelt omdat René wist dat hij tekort zou komen om de leverancier te betalen. Ook al dacht René dat de euro’s die hij tekort kwam wel zou krijgen, dan had hij het alsnog moeten overleggen. Als het er niet is, dan is het er niet benadrukt ze. Jullie denken heel anders dan ik over dit soort dingen. Ik werk voor Utopia bijt René Linda toe. Volgens Linda doet iedereen in Utopia dat.Maar  René vindt ook dat de inkomsten van de andere bewoners te verwaarlozen zijn. Op dat moment is Linda helemaal klaar met de ruzie. Je zit gewoon mis, het zou je sieren als je dat eens zou toegeven. Einde discussie roept ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *