René kan een leverancier niet betalen en krijgt flinke ruzie met Chipp

René kan een leverancier niet betalen en krijgt flinke ruzie met Chipp

René heeft bouwspullen laten leveren, maar kwam al snel tot de ontdekking dat hij te weinig geld heeft om de leverancier te betalen. Na een rondje met de pet blijkt dat niemand René kan helpen en contant geld heeft. Wanneer René een oplossing zoekt met de leverancier, kan Chipp het niet laten om zich ermee te bemoeien. Chipp valt René erop aan dat hij financieel zijn zaakjes niet op orde heeft en benadrukt ook nog even dat hij dat wel heeft. Daarna wijken de twee snel van het onderwerp af.  Je moet een beetje respect hebben, jochie snauwt René. Respect? Ik heb nul respect voor jou schreeuwt Chipp. Je kan niet eens 92 euro bij elkaar schrapen voegt hij eraan toe. René roept daarna dat Chipp niet zo gefrustreerd moet doen en richt zich weer op de leverancier, die het allemaal wat beduusd aanhoort. Na een heftige woordenwisseling koelt René af bij Johan. Jok is nog niet tot rust gekomen en neemt zich voor Chipp helemaal op te winden. Daar heb je niks aan antwoordt Johan wijs. Ik heb zin om hem helemaal boos te maken gaat René verder. Het lukt Johan uiteindelijk om René weer rustig te maken. En dan komt hij Linda tegen… En daar lees je zo meer over in een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *