Johan is zwaar teleurgesteld en noemt zijn mede bewoners domme ezels

Johan is zwaar teleurgesteld en noemt zijn mede bewoners domme ezels

Wanneer Johan langsloopt besluit Demi hem te vragen naar de nominaties. Ben je boos Johan vraagt ze hem op de man af. Johan legt uit dat hij niet boos is en ook niet verdrietig maar wel teleurgesteld. Mensen hebben een oordeel terwijl ze me niet kennen legt hij verder uit. Maar ik heb altijd geleerd dat ik van negativiteit moet weglopen voegt hij eraan toe. Volgens hem snappen een hoop bewoners niet goed hoe het werkt in Utopia. Maar deze respectloze sukkel knalt wel even een evenement en een bar neer gaat hij geïrriteerd verder. En vertelt de tweeling dat hij de stemmen had verwacht maar dat hij zich er maar niet te veel van aantrekt. Brand is erger vervolgd hij nuchter. Het drietal praat nog even verder en de frustratie bij Johan is duidelijk te merken. Het zijn domme ezels laat hij weten. Niet veel later besluit hij terug te gaan naar zijn boot, want naar eigen zeggen is er geen betere plek in Utopia. Ik ga niet naar huis voegt hij koppig toe voor hij wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 22:37

    Mehmet is ook een meeloper…nu weer bij alle dames die hebben een thee kransje op de vliering. ..en hij zit de bij als enige man MEHMET IS GEEN ECHTE VENT EEN MEE LOPER GEWOON

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *