René heeft spijt dat hij zijn stemmen niet verdeelt heeft tijdens de stemronde

René heeft spijt dat hij zijn stemmen niet verdeelt heeft tijdens de stemronde

Na de stemronde trekt René zich terug in zijn slaapverblijf, samen met José. René is met negen stemmen ook genomineerd. Mede door zijn drie stemmen is ook Chipp genomineerd maar had de bank er niet heel anders uitgezien als René zijn stemmen anders had ingezet? Ik heb spijt dat ik niet heb verdeeld zegt René tegen José terwijl hij voor zich uit staart. En voegt er aan toe dat hij zelf niet naar huis wil, niet wil dat Johan gaat en zelfs niet wil dat Chipp Utopia verlaat. Ik heb gewoon het zekere voor het onzekere genomen gaat hij verder. Toch had hij graag gezien dat Billy ook genomineerd werd. De twee praten nog lang door over wat er was gebeurd als René anders had gestemd maar toch moeten de twee accepteren dat het is zoals het is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *