René vindt het raar dat Romy op hem gestemd heeft

René vindt het raar dat Romy op hem gestemd heeft

Gisteren waren de nominaties waarbij dat René, Chipp en Johan bij de genomineerden horen. Het was een spannende nominatieronde waarbij veel onverwachte stemmen zijn uitgedeeld. Zo vindt René het raar dat Romy een stem aan hem heeft gegeven. En besluit op deze nieuwe dag eens te bespreken met Romy. Ik help je altijd met alles begint René. Romy legt op haar beurt uit dat ze René niet weg wil hebben maar dat het een motiverende stem was. René vindt dit op zijn beurt onzin. Volgens hem had Romy haar gewoon kunnen zeggen wat ze vond, zonder daar een stem bij te geven. Ik heb tot het laatste moment getwijfeld gaat Romy verder waarna ze uitlegt dat ze haar stemmen bewust op deze manier heeft verdeeld. Dit neemt niet weg dat ze het moeilijk vond om op René te stemmen. Daarom ben ik gisteren ook gelijk naar je toe gekomen voegt ze eraan toe. Volgens René is niet hij de oorzaak van alle problemen maar is Chipp dat. Hij heeft voor de verdeling gezorgd benadrukt hij verder. En vindt dan ook dat Chipp de stem die hij van Romy heeft gehad, had moeten krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Yasmina at 13:19

    Of Utopia houdt op…. denk dat ze sowieso niet hoeven te vertrekken en mogen blijven tot oud en nieuw… En dan is de vraag of Utopia wel doorgaat. Johan moet sowieso blijven, hij is misschien vervelend maar geen schaap zoals de rest.

  2. Job at 13:06

    Ik denk dat er een oud bewoner binnenkomt, vandaar dat wij niet mogen stemmen!! Laat Ivan maar komen en de héle meute resetten. Dat zou wat zijn!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *