Billy vindt dat René smoesjes verzint om zijn fouten goed te draaien

Billy vindt dat René smoesjes verzint om zijn fouten goed te draaien

Nadat Romy met René heeft gepraat, praat ze erover met Billy, Fay en Demi. Romy vertelt hen waar zij en René het over hebben gehad. Ik denk dat hij altijd ’s avonds nadenkt over dingen en deze probeert te relativeren  vertelt ze. De twee hebben het ook nog over de ruzie van René over de gipsplaten gehad maar dit onderwerp heeft Romy snel proberen af te kappen. In het gekste geval heb ik het ineens gedaan grapt ze. Volgens Billy probeert René iets heel anders. Ik denk dat hij eerder smoesjes verzint om zijn eigen fouten goed te draaien voegt ze er op het einde van het gesprek aan toe. Ben jij het met Billy eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *