Hoe reageren de bewoners na de laatste stemronde van Utopia 2017?

Hoe reageren de bewoners na de laatste stemronde van Utopia 2017?

Johan, René en Chipp zijn de genomineerden. Maar opvallend van deze laatste stemronde van Utopia 2017 dat erg veel bewoners wel stemmen hebben gehad. Zo hebben Bladr, René, Beau, Billy, Demi, Fay, Chipp, Johan, Madilia en Linda allemaal een of meerdere stemmen ontvangen. Zodra de laatste stemmen zijn verdeeld wordt er geknuffeld. Zo vliegt Billy René om zijn nek. Bedankt, ik dacht echt dat je op me zou stemmen zegt ze tegen hem. En laat weten erg blij te zijn dat ze niet genomineerd is. Demi en Fay vertrekken meteen naar buiten. De twee kunnen niet geloven dat Chipp genomineerd is. Daarnaast zijn ze verbaasd over de stemmen die ze van Cemal hebben gehad. Ik ben zo boos roept Fay uit. Ik weet niet hoe ik me moet voelen  reageert Demi erop. Het zijn allemaal leugenaars gaat de tweeling verder. En vinden het enorm vals dat er eerst veel voorstanders waren voor het plan van Chipp om de bv te splitsen en dat hij nu om deze reden stemmen krijgt. Flikker toch op gaat Fay boos verder. Ondertussen wordt er in de loods ook veel nagepraat. Zo wordt José emotioneel. Ze vindt het ondanks alle ruzies die ze hebben gehad, erg jammer dat  René genomineerd is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *