Demi en Fay zijn woedend omdat Cemal op Chipp gestemd heeft

Demi en Fay zijn woedend omdat Cemal op Chipp gestemd heeft

Terwijl Demi en Fay buiten aan het uitrazen zijn komt Romy aanlopen. Demi en Fay zijn kwaad omdat Chipp genomineerd is en omdat Cemal hen onverwacht stemmen heeft gegeven. Onbegrip en woede voeren de boventoon bij de tweeling. Wat the f*ck! roepen de twee dan ook in koor. Als hij nou een goede reden had laat Fay weten. Ik weet het ook niet antwoordt Romy voorzichtig. Het klopt niet eens wat hij allemaal zegt gaat Fay verder. Romy probeert de twee rustig uit te leggen dat ze zich er niet mee wil bemoeien. Ik ga mijn mening niet geven benadrukt ze. Toch doet ze dit wel en zonder dat ze het door heeft verdedigt ze Cemal. Zo probeert ze Demi en Fay uit te leggen dat het niet persoonlijk is maar dat Cemal tegen het plan van Chipp is. Dit heeft echter niet het gewenste effect want Demi en Fay zijn boos, heel boos. Maar we zijn niet boos op jou hoor benadrukt Fay. Dit lijkt Romy gerust te stellen en als vriendinnen praten de drie door over wat er zojuist gebeurd is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *