Johan is kwaad op Beau, hij vindt haar schijnheilig

Johan is kwaad op Beau, hij vindt haar schijnheilig

Niet alleen Demi en Fay zijn boos na de laatste stemronde van het jaar. Ook Johan is boos en dan met name op Beau.

Met mede genomineerde Chipp praat hij na. Degene die het meest hun nek uitsteken, worden genomineerd laat Johan aan Chipp weten. De stemmen die hij van Mehmet heeft gekregen, is voor hem het bewijs dat de nieuweling helemaal is ingepalmd door Madilia en Linda. Hoewel Beau uiteindelijk geen stem aan Johan heeft gegeven, heeft ze wel haar kritiek op hem geuit. Johan denkt hierdoor dat ze uiteindelijk toch één stem aan hem heeft gegeven, wat hem woest maakt aangezien de twee de laatste tijd het erg leuk hadden. Ik bouw niks, dat huisje moet ze zelf maar uitzoeken raast Johan kwaad verder. Op mij stemmen maar wel schijnheilig in mijn boot komen voegt hij er geïrriteerd aan toe. Na een tijdje komt Beau voorbijlopen en ze vraagt of hij even met haar wil praten maar dit wil Johan niet. Ik hou niet van schijnheilig gedrag roept hij naar haar en hij loopt stug door, terwijl Beau verslagen achter blijft. Johan gaat gelijk naar de bistro waar hij zijn eigen gemaakte rap over de slangenkuil en de schijnheilige boontjes hard aanzet, nog steeds niet wetende dat Beau helemaal niet op hem heeft gestemd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Harry at 14:54

    Ja Johan jij steekt je nek wel uit, maar op een totaal verkeerde manier, dat je dat zelf niet in de gaten hebt. Jij hebt de stemmen gekregen alleen om je eigenwijze houding en het venederen van de vrouwen in utopia. En dan vindt jij het gek dat je op de wip zit, maar je zit er wel terecht op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *