De laatste stemronde van het jaar zorgt voor de nodige spanningen

De laatste stemronde van het jaar zorgt voor de nodige spanningen

Demi en Fay vinden het absurd dat Chipp  genomineerd is en zijn verhaal gaan halen bij José die ook op hem heeft gestemd. Volgens José was dit een motivatiestem maar hier zijn de twee het niet mee eens. Wat later vertelt José aan Baldr en Beau wat er zojuist gebeurd is. Ik kreeg op mijn donder van die twee vertelt ze hen. We krijgen allemaal op ons flikker reageert Beau. En zegt dat Johan boos is geworden. Vermoedelijk omdat ze drie stemmen aan Baldr heeft gegeven. Hij noemde mij daarbij schijnheilig. Tsja, zo zijn de stemmingen vervolgd ze terwijl ze haar schouders ophaalt. Baldr heeft zijn eerste nominaties als behoorlijk spannend ervaren. En vertelt zijn mede bewoners dat hij zich afzijdig heeft proberen te houden van alle complotten en af is gegaan op zijn eigen gevoel. Het is duidelijk dat de nominaties dit keer weer voor een hoop commotie zorgt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *