Romy en Fay in tranen door de stemming

Romy en Fay in tranen door de stemming

De stemronde zorgt voor flink wat commotie. De laatste stemming van het jaar wordt dan ook volop besproken. Demi en Fay zijn van slag doordat Chipp genomineerd is en ook de stemmen die ze van Cemal hebben gekregen steekt hun enorm. Bij Billy uit de tweeling hun frustratie. Billy drukt Fay op het hart dat ze zich niet zorgen hoeft te maken over Chipp. Hij gaat nergens heen benadrukt ze troostend. Het wordt Fay eventjes te veel en wordt al snel emotioneel. Wat later komt Romy erbij staan en laat ze weten dat ze er ook mee zit dat Cemal op hun heeft gestemd. Ik vind het ook irritant dat Cemal op jullie heeft gestemd benadrukt ze met trillende stem. Ook bij haar is er veel verdriet en haar ogen vullen zich met tranen. Demi en Fay laten nogmaals weten dat het niets uitmaakt en het niks veranderd aan hun vriendschap met Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *