Madilia vindt het meer dan terecht dat Johan genomineerd is

Madilia vindt het meer dan terecht dat Johan genomineerd is

Tijdens de nominaties heeft Madilia Johan drie stemmen gegeven. Later motiveert ze haar keuze nogmaals bij José. Hij zegt tegen ons dat we dom zijn maar daarmee toon je dat je geen respect hebt voor vrouwen begint ze haar verhaal. En voegt eraan toe dat Johan hiermee juist bevestigd heeft dat hij respectloos is. Hij had waarschijnlijk niet aan zien komen dat hij drie stemmen van me zou krijgen gaat ze verder. José luistert rustig naar het relaas van Madilia. Volgens Madilia is het terecht dat Johan genomineerd is. En vindt dat hij meer rekening moet houden met de groep. En als hij dat niet wil, dan moet hij maar naar huis. Hij past hier niet, wegwezen sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Kwant at 15:58

    En nu maar hopen dat hij niet de keuken gaat slopen want dat wou hij toch.te recht dat hij naar huis gaat het liefst met Billy sammen dat wordt heel wat rust in de tent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *