Mehmet heeft zijn ontgroening in Utopia doorstaan

Mehmet heeft zijn ontgroening in Utopia doorstaan

Mehmet is nog maar een paar uur in Utopia als hij zich klaar moet maken voor zijn ontgroening. Aan Baldr de taak een ontgroening te bedenken maar Senna is hem voor. Alle vrouwen gaan dit heel leuk vinden zegt hij enthousiast tegen Baldr en Cemal als hij zijn idee voorlegt. Het idee is als volgt, Mehmet wordt geblinddoekt en moet alle bewoners herkennen met zijn handen. Dat is geen hele zware ontgroening merkt Baldr op. Maar wel leuk antwoordt Senna. Niet veel later is het zover. Mehmet wordt geblinddoekt meegenomen naar het grasveld bij de gym. Eén voor één raadt hij welke bewoner er voor hem staat. Hier moet hij wel een parcours voor afleggen. Als hij het fout heeft moet hij tien keer opdrukken. De opdracht lijkt moeilijker dan gedacht waardoor Mehmet vaak op de grond te vinden is. Nadat hij Fay voor Beau aan heeft gezien moet hij weer opdrukken. Wat hij niet weet is dat hij in een berg mest staat. Hij krijgt dus vieze handen…  Na de ontgroening klinkt er een groot applaus voor Mehmet. Hij is nu officieel een echte Utopiaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *