De bewoners hielden een pre-party van de Foute Avond

De bewoners hielden een pre-party van de Foute Avond

Zaterdag staat de Foute Avond van organisatoren Johan, Senna en Baldr op het programma. Maar waarom wachten met feesten als je ook nu al de boel op stelten kan zetten? Dat dachten de bewoners afgelopen avond ook. En daarom is er een pre-party van de Foute Avond georganiseerd. Het podium is alvast opgebouwd, de geluidsinstallatie aangesloten en iedereen heeft zich ludiek verkleed. Net als tijdens het aankomende evenement vermaakt Johan het publiek, de bewoners, ook nu met een aantal meezingers. De sfeer zit er meteen goed in en Johan knalt zijn klanken met veel passie door de microfoon. Het was een mooi én met name fout feestje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *